Szörny Űr

Szorny_ur_meghivo_0
Radics Márta kerámiaművész kiállítása

Megnyitó: 2014. március 28. 17 óra
MFG B épület

Szörnyek, ufók, fantázialények az Angyalföld téren

Debrecen – Megelevenednek a legfélelmetesebb, legtitokzatosabb lények, Radics Márta kerámiaművész kaput nyit egy másik dimenzióba.

A Szörny Űr címet viseli az a napokban nyílt kiállítás, mely jelzi: a kiállított tárgyak, tervek, és rajzok témája nem e világi, meglepetésekkel, természetfeletti alakokkal teli. A kerámiaművész kaput nyit egy ásik dimenzióba, amit elsősorban a fantázia és a különféle fantasy és sci-fi irodalom teremtett meg-

A “szörny” részben kiállított portrék Martin Schongauer Szent Antal megkísértése című metszete alapján elkészített démonok kapnak helyet egy kicsit más megvilágításban, az “űr” témáját pedig a múlt századi sci-fi irodalom és képi világ által ihletett “UFO”-k, és fantázia lények töltik ki.

A falakon a szobrokhoz készített tervek és egyedi rajzok jelennek meg komplex képet adva a kiállítás anyagához.

A kiállítás április 25-ig látható a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola B épületében (Angyalföld tér 7., a volt Angyalföld Téri Iskola).

Forrás: Dehir.hu


Démonok és szörnyek kerámiába zárva

Debrecen – Radics Márta kerámiaművész rendhagyó munkáiból nyílt kiállítás nemrég a Medgyessy Ferenc Gimnáziumban.

A tárlat címe, „Szörny űr” jelzi a kiállított tárgyak, tervek és rajzok témáját. Martin Schongauer Szent Antal megkísértése című metszete alapján elkészített démonok mellett a múlt századi sci-fi irodalom és képi világ által ihletett „UFO”-k, és fantázialények népesítik be a kiállítóteret.
A falakon a szobrokhoz készített tervek és egyedi rajzok jelennek meg komplex képet adva a tárlat anyagához.
A kiállítás április 25-éig látogatható.
Fotó: Molnár Péter

Forrás: HAON.hu

Radics Márta kerámiaművész kiállítása

Forrás: HAON.hu